научна фантастика

Таг
7Вести

ЌЕ СЕ СНИМА ПЕТТИ ДЕЛ НА „МАТРИКС“

ФУТУРИСТИЧКИОТ МУЗЕЈ НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА ВО КИНА СЕ ИЗГРАДИ ЗА САМО 12 МЕСЕЦИ

ЏЕЈМС КАМЕРОН ВЕЛИ ДЕКА „АВАТАР 2“ ЌЕ ГИ ТЕСТИРА КРАЈНИТЕ МОЖНОСТИ НА КИНАТА

ПО „ПАРАЗИТ“, БОНГ ЈОН-ХО ЌЕ СНИМА НАУЧНА-ФАНТАСТИКА СО РОБЕРТ ПАТИНСОН

ФИЛМСКИТЕ КРИТИЧАРИ СЕ СОГЛАСУВААТ ДЕКА БРЕД ПИТ ЦЕЛОСНО СЕ ВРАТИ ВО ФОРМА ОВА ЛЕТО

КИНА ГО ПРЕДИЗВИКА ХОЛИВУД СО СВОЈОТ ПРВ НАУЧНО-ФАНТАСТИЧЕН БЛОКБАСТЕР

КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО МУЗИКА ОД НАУЧНО-ФАНТАСТИЧНИТЕ ФИЛМОВИ