Не е време за умирање

Таг
11Вести

АДЕЛ, СЕМ СМИТ, ПА БИЛИ АЈЛИШ – ТРЕТ ЗЛАТЕН ГЛОБУС ПО РЕД ЗА БОНД ПЕСНИТЕ

НОВИОТ БОНД ФИЛМ ЗАРАБОТИ ПОВЕЌЕ ОД СВОИТЕ ПРЕТХОДНИЦИ ВО ПРВИОТ ВИКЕНД

ЛОКАЦИИ НА КОИ Е СНИМЕН НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД

НОВИОТ БОНД Е ПОДОБАР ОД ДОБАР, ВЕЛИЧЕСТВЕН Е, ВЕЛАТ БРИТАНСКИТЕ КРИТИЧАРИ ПО ПРЕМИЕРАТА ВО ЛОНДОН (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МИСЛЕВ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ, ВЕЛИ ДАНИЕЛ КРЕГ ПРЕД ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕМИЕРА НА НОВИОТ БОНД ФИЛМ

ПО ТРИ ОДЛОЖУВАЊА, „НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ“ ПРЕМИЕРНО НА 28 СЕПТЕМВРИ

НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД ОДЛОЖЕН ПО ТРЕТПАТ, СЕГА ЗА ОКТОМВРИ

БИЛИ АЈЛИШ ГО ОБЈАВИ СПОТОТ ЗА „НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ“, ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ БОНД ФИЛМ ОДЛОЖЕНА ЗА 2021

БРИТАНИЈА ИЗДАДЕ ЗЛАТНА МОНЕТА ОД СЕДУМ КИЛОГРАМИ ВО ЧЕСТ НА ЏЕЈМС БОНД

НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД ЌЕ БИДЕ НАЈДОЛГ ДОСЕГА