Нетфликс

Таг
113Вести

„КРУНА“ СЕ ВРАЌА НА „НЕТФЛИКС“ СО НОВА КРАЛИЦА ВО НОЕМВРИ

„КРУНА“ ГИ ПРОНАЈДЕ СВОИТЕ ВИЛИЈАМ И КЕЈТ ЗА ШЕСТАТА СЕЗОНА

„ДИЗНИ“ ПРВПАТ ИМА ПОВЕЌЕ ПРЕТПЛАТНИЦИ ОД „НЕТФЛИКС“

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ ГО ШИРИ СВЕТОТ НА „ЧУДНИ НЕШТА“ СО НОВА СЕРИЈА

КАМЕРОН ДИЈАЗ ОБЈАВИ ВРАЌАЊЕ ВО ХОЛИВУД ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ ПРАВИ РЕАЛНО ШОУ ЗАСНОВАНО НА „ИГРА НА ЛИГНИ“, НАГРАДАТА ЌЕ БИДЕ 4,56 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПОТВРДЕНА ВТОРАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ЛИГНИ“

КОРЕЈСКАТА ВЕРЗИЈА НА „КУЌА ОД ХАРТИЈА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 24 ЈУНИ

ТВ-СЕРИЈАТА СО КОЈА СЕ ПРОСЛАВИ ЗЕЛЕНСКИ СЕ ВРАЌА НА „НЕТФЛИКС“