Нина Николиќ

Таг
11Вести

МНТ СО ПРЕТСТАВАТА НА НИНА НИКОЛИЌ, „НАРОДЕН НЕПРИЈАТЕЛ“, НА ФЕСТИВАЛ ВО ИТАЛИЈА

СВЕТОТ ПРОПАЃА ЗАШТО ЈА ИЗГУБИВМЕ ЕМПАТИЈАТА, ВЕЛИ БОСАНСКИОТ АКТЕР САША ХАНЏИЌ ПРЕД СКОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „НЕМА ДА БИДЕ КРАЈ НА СВЕТОТ“

ПО НАГРАДИТЕ ВО САРАЕВО, „НЕМА ДА БИДЕ КРАЈ НА СВЕТОТ“ НА НИНА НИКОЛИЌ НА 24 НОЕМВРИ ВО МНТ

МАКЕДОНСКО-БОСАНСКАТА ПРЕТСТАВА НА НИНА НИКОЛИЌ И МНТ ОСВОИ ЧЕТИРИ НАГРАДИ НА ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ ВО БИХ

НИНА НИКОЛИЌ РЕЖИРА МАКЕДОНСКО-БОСАНСКИ ПРОЕКТ ВО МНТ

МНТ ПОЧНУВА ДА ГО РАБОТИ МЕЃУНАРОДНИОТ ДВЕГОДИШЕН ПРОЕКТ „ПАТИШТАТА НА ХЕРОИТЕ“

МНТ ДОБИ 395.000 ЕВРА ОД ЕУ ЗА БАЛКАНСКИ ТЕАТАРСКИ ПРОЕКТ ВО РЕЖИЈА НА НИНА НИКОЛИЌ

ИСТИ ПРИКАЗНИ НЀ ПОВРЗУВААТ НЕЗАВИСНО НА КОЈ ЈАЗИК ЗБОРУВАМЕ, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА НИКОЛИЌ ПО НАСТАПОТ СО „ГАЛЕБ“ ВО ПЕКИНГ

МНТ ИГРА ВО ПЕКИНГ СО „ГАЛЕБ“ НА НИНА НИКОЛИЌ

МОЈАТА ГЕНЕРАЦИЈА ИМА ЗАДАЧА ДА ГИ ПОВРЗУВА ЛУЃЕТО, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ДАРЈА РИЗОВА ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „ОТЕЛО“