Нисан

Таг
3Вести

„НИСАН“ СЕ ОБИДУВА ДА СИ ГО ПОДОБРИ ИМИЏОТ СО НОВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ТЕРЕНЕЦ „АРИЈА“

„НИСАН ЛИФ“ Е НАЈПРОДАВАНИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ ВО ЕВРОПА ВО 2018

НОВИОТ СИСТЕМ НА „НИСАН“ ПРЕДУПРЕДУВА АКО ЗАБОРАВИТЕ НЕШТО НА ЗАДНОТО СЕДИШТЕ