НОБ

Таг
24Вести

ТРПЧЕСКИ ИМ ПОДАРИ НЕЗАБОРАВНА ВЕЧЕР НА СКОПЈАНИ СО ПРЕМИЕРАТА НА „МАКЕДОНИСИМО“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПРЕМИЕРА НА БАЛЕТОТ „ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН“ ВО НОБ СО МУЗИКА НА КАЛИОПИ

НОБ Ѝ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА НА ЈАПОНИЈА ЗА ДОНАЦИИТЕ СО ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ

НА ВАСИЛИЧАРСКИТЕ КОНЦЕРТИ ВО НОБ ЌЕ СЕ ПЕАТ ОПЕРСКИ ДЕЛА

ГРЧКО ТРИО И ДАНСКИ КВАРТЕТ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

„ЕСЕНСКИ БАЛЕТСКИ КОЛАЖ“ СО БИСЕРИТЕ ОД ЧАЈКОВСКИ И ВЕРДИ ВЕЧЕРВА ВО НОБ

МОДЕРНИОТ БАЛЕТ НА САША ЕВТИМОВА „ЛА, ЛА, ЛА“ ВЕЧЕРВА ВО НОБ

„ГОЛЕМИОТ ЧАЈКОВСКИ“ ЌЕ ДОНЕСЕ 90 УМЕТНИЦИ НА СЦЕНА – ПОЧНУВА ОХРИДСКО ЛЕТО

ХОРОТ НА НОБ ВЕЧЕРВА ЌЕ ИМА КОНЦЕРТ НА ЗЕЛЕНИОТ ПОКРИВ НА ГТЦ

42. СКОПСКО ЛЕТО СЕ ОТВОРА СО КОНЦЕРТОТ „ОД ОРКЕСТАРОТ ЗА ПУБЛИКАТА“