Нотр Дам

Таг
7Вести

ФРАНЦИЈА ЌЕ ИСЕЧЕ 1.000 СТАРИ ДАБА ЗА ДА ЈА ОБНОВИ КУЛАТА НА НОТР ДАМ

ПЧЕЛИТЕ НА НОТР ДАМ ГО ПРЕЖИВЕАЈА ПОЖАРОТ И СЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ПРАВАТ НОВ МЕД ОВА ЛЕТО

ШВЕДСКИ АРХИТЕКТИ ПРЕДЛАГААТ ПОКРИВОТ НА НОТР ДАМ ДА СЕ ЗАМЕНИ СО БАЗЕН

ФРАНЦИЈА ЌЕ РАСПИШЕ МЕЃУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА НОВА КУЛА НА НОТР ДАМ

СОПРУГОТ НА САЛМА ХАЈЕК ЌЕ ЈА ПОМОГНЕ ОБНОВАТА НА НОТР ДАМ СО 100 МИЛИОНИ ЕВРА

НОТР ДАМ – БИСЕР НА СВЕТСКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО СО НЕПРОЦЕНЛИВИ БОГАТСТВА