нова сезона

Таг
5Вести

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЈА ОТВОРА НОВАТА СЕЗОНА НА 6 ОКТОМВРИ СО ДЕЛА ОД МОЦАРТ

ПОЛНА САЛА И ДВА БИСА – БЛЕСКАВ СТАРТ НА СЕЗОНАТА НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО ФРАНЦУСКИОТ ПИЈАНИСТ ДЕБАРГ

ОСТАВЕТЕ ГИ МОБИЛНИТЕ ДОМА КОГА ОДИТЕ НА КОНЦЕРТ – НОВА КАМПАЊА НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ЈА ПОЧНЕ СЕЗОНАТА НА 27 СЕПТЕМВРИ СО КОНЦЕРТОТ „НОВО УТРО“