„Новиот папа“

Таг
3Вести

„НОВИОТ ПАПА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА ЕЈЧ-БИ-О ВО ЈАНУАРИ

МЕРИЛИН МЕНСОН ДОБИ УЛОГА ВО ТВ-СЕРИЈАТА „НОВИОТ ПАПА“

ЏОН МАЛКОВИЧ ЌЕ ГЛУМИ СО ЏУД ЛО ВО „НОВИОТ ПАПА“