Обединети нации

Таг
7Вести

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ГО ПРОГЛАСИЈА ДЕЈВИД АТЕНБОРО ЗА ШАМПИОН НА СВЕТОТ

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ЈА ТРГНАА МАРИХУАНАТА ОД ЛИСТАТА НА ОПАСНИ ДРОГИ

ГРЕТА ТУНБЕРГ ГИ ИСКАРА СВЕТСКИТЕ ЛИДЕРИ, ТИЕ ВЕТИЈА ПОРЕШИТЕЛНИ МЕРКИ ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

ЕФЕКТИТЕ НА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ СЕ ЗАБРЗУВААТ, СЕ ВЕЛИ ВО НОВ НАУЧЕН ИЗВЕШТАЈ ВО ПРЕСРЕТ НА САМИТОТ НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

НОВОЗЕЛАНДСКАТА ПРЕМИЕРКА ИСПИША ИСТОРИЈА ОТКАКО СО БЕБЕТО ДОЈДЕ НА СЕДНИЦА ВО ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ ЌЕ ГОВОРАТ КАКВА Е НИВНАТА ВИЗИЈА ЗА ОПШТЕСТВОТО ВО 2030

ДО 2050, ДВЕ ТРЕТИНИ ОД СВЕТСКАТА ПОПУЛАЦИЈА ЌЕ ЖИВЕАТ ВО ГРАДОВИ