облакодери

Таг
6Вести

ВО ЈЕМЕН ГРАДЕЛЕ ОБЛАКОДЕРИ СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРЕД ЊУЈОРК И ДУБАИ И ДЕНЕС УШТЕ СЕ ЖИВЕЕ ВО НИВ

АТИНА ПОЧНА ДА ГИ ГРАДИ ПРВИТЕ ОБЛАКОДЕРИ ВО ПРОЕКТ ВРЕДЕН ОСУМ МИЛИЈАРДИ ЕВРА

ВИСОКИТЕ ЗГРАДИ ВО САД ГОДИШНО УБИВААТ МИЛИОНИ ПТИЦИ, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ