одложување

Таг
7Вести

КОНЦЕРТОТ НА СРПСКАТА РОК ГРУПА „АРТАН ЛИЛИ“ ВО МКЦ ОДЛОЖЕН ЗА МАРТ 2024

ПРЕМИЕРАТА НА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“ ОДЛОЖЕНА ЗА ЈУЛИ 2023, ПРЕД 81. РОДЕНДЕН НА ХАРИСОН ФОРД

ЗАЕВ И МИЦКОСКИ ДОГОВОРИЈА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ПОПИСОТ И ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД ОДЛОЖЕН ПО ТРЕТПАТ, СЕГА ЗА ОКТОМВРИ

КОРОНАВИРУСОТ ГИ ОДЛОЖИ СЛЕДНИТЕ ОСКАРИ ЗА ДВА МЕСЕЦА

КОРОНАВИРУСОТ ВЕРОЈАТНО ЌЕ ГИ ОДЛОЖИ ОСКАРИТЕ

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ОДЛОЖЕНИ ЗА ПРВПАТ ВО 124-ГОДИШНАТА ИСТОРИЈА