Офф-фест

Таг
22Вести

ПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА 22. ОФФ-ФЕСТ, ГОДИНАВА УЧЕСНИЦИ ОД ЕВРОПА И АФРИКА

КОНЦЕРТ, ФИЛМ И ДИЏЕЈ СЕТ ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

ЗВУЦИТЕ НА КОРА И ГИТАРА ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

„ПЕРИЈА“ И ДУОТО ДОБРИЛА И ДОРИАН ГО ОТВОРААТ 21. ОФФ-ФЕСТ

МУЗИЧАРИ ОД ТРИ КОНТИНЕНТИ ДОАЃААТ НА 21. ОФФ-ФЕСТ ВО ЈУНИ

ОФФ-ФЕСТ ОДБЕЛЕЖУВА 20 ГОДИНИ СО ФАДО, САМБА И КАМЕРУНСКИ ЗВУЦИ

ВИРТУОЗИТЕ НА ИРАНСКО ЌЕМАНЕ И БАГЛАМА ГО ЗАТВОРААТ 19. ОФФ-ФЕСТ

ПРЕДВОДНИЦИТЕ НА ДОМАШНАТА ЕТНО СЦЕНА ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

ОФФ-ФЕСТ НАЈАВИ УШТЕ ДВЕ ВЕЧЕРИ ВО НОЕМВРИ СО „БАКЛАВА“ И ИРАНЕЦОТ КАЈХАН КАЛХОР