онлајн продажба

Таг
4Вести

НАЈГОЛЕМИОТ ОНЛАЈН ПРОДАВАЧ „АМАЗОН“ ВЛЕЗЕ ВО ХРВАТСКА

КИНЕЗИТЕ ПОТРОШИЛЕ 74 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ, ЛУКСУЗНИТЕ БРЕНДОВИ СЕ ВКЛУЧИЈА ВО РЕКОРДЕН БРОЈ

ТРИ МИЛИОНИ РАБОТНИЦИ И 4.000 АВИОНИ И БРОДОВИ СПРЕМНИ ГО ЧЕКААТ ДЕНОТ НА САМЦИТЕ, НАЈГОЛЕМИОТ ШОПИНГ НАСТАН НА СВЕТОТ

„АЛИБАБА“ УРИВА РЕКОРДИ ЗА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ – ЗА 85 СЕКУНДИ ОСТВАРИ ОНЛАЈН ПРОДАЖБА ОД МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ