основно училиште

Таг
3Вести

МАКЕДОНИЈА ПРОБНО ЌЕ ВОВЕДЕ СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

100 УЧЕНИЦИ ДИЗАЈНИРАА КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА ВО ЛОНДОН – ФОТОГАЛЕРИЈА

ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ВО ТОКИО РЕШИ ДЕЦАТА ДА НОСАТ УНИФОРМИ ОД „АРМАНИ“