остатоци

Таг
3Вести

ОТКРИЕНИ НАЈДЛАБОКИТЕ ОСТАТОЦИ ОД БРОД НА СВЕТОТ, КОЈ ЛЕЖИ НА 6.895 МЕТРИ

ЛЕГЕНДАРЕН БРОД ПРОНАЈДЕН НА ДНОТО НА АНТАРКТИЧКОТО МОРЕ 107 ГОДИНИ ОТКАКО ПОТОНА

СПЕЦИЈАЛНА ПОДМОРНИЦА СЕ СПУШТИ ДО НАЈДЛАБОКИТЕ ОСТАТОЦИ ОД БРОД НА СВЕТОТ