отпад

Таг
13Вести

ОВАА ГОДИНА ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ НАД ПЕТ МИЛИЈАРДИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ БЕЗ ДА СЕ РЕЦИКЛИРААТ

АРГЕНТИНСКИ СКУЛПТОР СОЗДАВА УМЕТНОСТ ОД КОВИД-19 ОТПАД

НЕПАЛ ЌЕ ПРАВИ УМЕТНОСТ ОД ЃУБРЕТО СОБРАНО НА МОНТ ЕВЕРЕСТ

ВО СВЕТОТ ГОДИШНО СЕ ФРЛААТ 923 МИЛИОНИ ТОНИ ХРАНА

ТАЈВАНСКА КРЕАТОРКА СО ОТПАДЕН МЕТАЛ ЈА ПРАВИ ОБЛЕКАТА ФУТУРИСТИЧКА

ХОЛАНДСКИ СТУДЕНТИ НАПРАВИЈА ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ ОД ОТПАД

МАКЕДОНИЈА ЗАБРАНИ УВОЗ НА ОТПАД ШТО ЌЕ СЕ КОРИСТИ КАКО ГОРИВО

АВИОКОМПАНИЈАТА НА НОВ ЗЕЛАНД ЌЕ СЛУЖИ КАФЕ ВО ШОЛЈИ ШТО МОЖАТ ДА СЕ ЈАДАТ

АНГЛИСКА ДИЗАЈНЕРКА ПРАВИ ОБЛЕКА ОД ОСТАВЕНИ ШАТОРИ ПО КАМПОВИ И ФЕСТИВАЛИ