пари

Таг
5Вести

СЛАБО НАСЕЛЕНИ ЕВРОПСКИ ГРАТЧИЊА БАРААТ НОВИ ЖИТЕЛИ И ПЛАЌААТ ЗА ТОА

ДАНЦИТЕ СÈ ПОМАЛКУ КОРИСТАТ ГОТОВИНА, ПА ЛАНИ ПРВПАТ НЕМАЛО НИЕДЕН ГРАБЕЖ НА БАНКА

ШВЕДСКАТА ТРАДИЦИЈА НА КУПУВАЊЕ БЛАГО ВО САБОТИТЕ ГИ УЧИ ДЕЦАТА НА ШТЕДЕЊЕ И САМОСТОЈНОСТ

ПОТКУП ЗА ЛЕКАР НЕ Е ОБВРСКА – ПОЧНА ПРОЕКТОТ ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА

СМАЧЕНО МИ Е ДА СЕ ПРАВДАМ ЗА ПАРИТЕ И УБАВИНАТА, ВЕЛИ КЕТРИН ЗЕТА-ЏОНС