патики

Таг
7Вести

ПАТИКИ НА МАЈКЛ ЏОРДАН ПРОДАДЕНИ ЗА РЕКОРДНИ 1,47 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПАТИКИ НА КАНЈЕ ВЕСТ ПРОДАДЕНИ ЗА СВЕТСКИ РЕКОРД ОД 1,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПАТИКИ НА КАНЈЕ ВЕСТ ОД МИЛИОН ДОЛАРИ ЌЕ СТАНАТ НАЈСКАПИ ВО ИСТОРИЈАТА

ПАТИКИ НА ЏОРДАН ПРОДАДЕНИ ЗА РЕКОРДНИ 560.000 ДОЛАРИ

ФИРМА ОД АМСТЕРДАМ НАПРАВИ ПАТИКИ ОД ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ

РАМА НЕМАШЕ ВРЕМЕ ЗА КАФЕ, АМА БАРАШЕ ПАУЗА ЗА ЦИГАРА СО ЗАЕВ