пејач

Таг
12Вести

ЌЕ ПЕАМ СЀ ДОДЕКА ИМАМ ЗДИВ, ВЕЛИ ТОМ ЏОНС ЗА СВОЈОТ 80. РОДЕНДЕН

ПАТЕКАТА НЕ Е ЛЕСНА, НО СЕКОЈ ЧЕКОР ВРЕДИ – ВАСИЛ ГАРВАНЛИЕВ ЌЕ ПЕЕ НА ЕВРОВИЗИЈА ВО РОТЕРДАМ

НЕ СУМ НИ МАШКО, НИ ЖЕНСКО, ВЕЛИ ПЕЈАЧОТ СЕМ СМИТ

ПЕЈАЧОТ МАЈКЛ БУБЛЕ ЈА ПРЕКИНУВА КАРИЕРАТА ЗА ДА СЕ ПОСВЕТИ НА ЛЕКУВАЊЕТО НА СИНОТ ОД РАК

БИОГРАФИЈАТА НА ТИМБЕРЛЕЈК ИЗЛЕГУВА НА 30 ОКТОМВРИ

РОД СТЈУАРТ НЕ ЗАПИРА НА 73 ГОДИНИ – ИМА ОСУМ ДЕЦА И ГО ИЗДАВА 30. АЛБУМ

ОЛИВЕР ДРАГОЈЕВИЌ ПОЛНЕШЕ СВЕТСКИ САЛИ, НО ПЕЕЛ И ПРЕД ПЕТ ЛУЃЕ