Пекинг

Таг
9Вести

ИТАЛИЈАНКА ЌЕ ПЕШАЧИ 22.000 КИЛОМЕТРИ ОД ВЕНЕЦИЈА ДО ПЕКИНГ ИНСПИРИРАНА ОД МАРКО ПОЛО

КИНА ВЕТИ „ЗЕЛЕНА“ ЗИМСКА ОЛИМПИЈАДА ВО ПЕКИНГ, НО НЕ ГАРАНТИРА ДЕКА ЌЕ НЕМА СМОГ

„ВРБА“ НА МАНЧЕВСКИ ВО АВГУСТ ОДИ НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО ПЕКИНГ

ИСТИ ПРИКАЗНИ НЀ ПОВРЗУВААТ НЕЗАВИСНО НА КОЈ ЈАЗИК ЗБОРУВАМЕ, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА НИКОЛИЌ ПО НАСТАПОТ СО „ГАЛЕБ“ ВО ПЕКИНГ

МНТ ИГРА ВО ПЕКИНГ СО „ГАЛЕБ“ НА НИНА НИКОЛИЌ

НОВИОТ АЕРОДРОМ ВО ПЕКИНГ ТРЕБА ДА ЈА ПРЕТВОРИ КИНА ВО ЛИДЕР ВО СВЕТСКИОТ АВИОСООБРАЌАЈ