Перија

Таг
5Вести

ДИНА ЈАШАРИ, „ПЕРИЈА“ И ЈОН АЈДИ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

„ПЕРИЈА“ И ДУОТО ДОБРИЛА И ДОРИАН ГО ОТВОРААТ 21. ОФФ-ФЕСТ

МУЗИЧАРИ ОД ТРИ КОНТИНЕНТИ ДОАЃААТ НА 21. ОФФ-ФЕСТ ВО ЈУНИ

ПРВИОТ ЛОНГ-ПЛЕЈ АЛБУМ НА ТРИОТО „ПЕРИЈА“ Е ИСПЕАН НА ЧЕТИРИ БАЛКАНСКИ ЈАЗИЦИ

ПРВИОТ АЛБУМ НА „ПЕРИЈА“ Е 50. ИЗДАНИЕ НА ИЗДАВАЧКАТА КУЌА „ШАРЛА“