пешачки премин

Таг
5Вести

АНГЛИСКИ ДИЗАЈНЕР ОБОИ ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ ВО ЛОНДОН ЗА ДА ГИ РАСПОЛОЖИ ЖИТЕЛИТЕ

ВО СЛОВЕНИЈА ЌЕ СЕ ПОСТАВАТ 3-Д ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ

ЈАПОНИЈА ЌЕ ГИ ПОВРЗЕ СЕМАФОРИТЕ СО СМАРТФОНИТЕ ЗА ВОЗРАСНИТЕ ПОБЕЗБЕДНО ДА СЕ ДВИЖАТ

ЗАГРЕБ ПОСТАВИ СЕМАФОР ЗА ОНИЕ КОИ ПОМИНУВААТ УЛИЦА ЗАГЛЕДАНИ ВО МОБИЛЕН

БРИТАНИЈА ГО ДОБИ ПРВИОТ 3-Д ПЕШАЧКИ ПРЕМИН