пијанист

Таг
12Вести

ТРЕБА ДА ГО ОДРЖУВАМЕ НАШИОТ ТАЛЕНТ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ДА НЕ НИ БЕГА НАДВОР, РЕЧЕ СИМОН ТРПЧЕСКИ ПРЕД ДВАТА КОНЦЕРТА ВО СКОПЈЕ

ТРПЧЕСКИ ЌЕ ГО ИЗВЕДЕ „МАКЕДОНИСИМО“ ВО МОНТЕ КАРЛО, „БИ-БИ-СИ“ ГО НАРЕЧЕ БРИЛИЈАНТЕН АЛБУМОТ СО КОНЦЕРТИТЕ ОД БРАМС

БЕВ СЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ, НО МОЈ НАЈГОЛЕМ УСПЕХ Е НАСТАПОТ СО „МАКЕДОНИСИМО“ ВО РОДНОТО СЕЛО НА МАЈКА МИ, ВЕЛИ ПИЈАНИСТОТ СИМОН ТРПЧЕСКИ

ДИНО ИМЕРИ ВО ЗАГРЕБ СВИРЕШЕ НА ПИЈАНОТО НА СВЕТИСЛАВ СТАНЧИЌ ОД 1911 ГОДИНА

МИ БЕШЕ ЧЕСТ ШТО СВИРЕВ ВО СВЕТСКИОТ ЦЕНТАР НА УМЕТНОСТА, РЕЧЕ ПИЈАНИСТОТ ДИНО ИМЕРИ ПО КОНЦЕРТОТ ВО ЛОНДОН

СЕРИЈА КОНЦЕРТНИ НАСТАПИ НА ПИЈАНИСТОТ ДИНО ИМЕРИ ВО СКОПЈЕ, ЛОНДОН И ЗАГРЕБ

НАЈБРЗИОТ ПИЈАНИСТ НА СВЕТОТ ЉУБОМИР МЕЛНИК ЌЕ СВИРИ ВО СКОПЈЕ НА 22 АВГУСТ

САКАВ ДА БИДАМ ПРОДУКТИВЕН И ВО ПАНДЕМИЈАТА, ВЕЛИ ТРПЧЕСКИ ЗА СВОЈОТ НОВ АЛБУМ СО ДЕЛА ОД ШОСТАКОВИЧ

ТРПЧЕСКИ СНИМА НОВ АЛБУМ ВО СКОПЈЕ СО ВРВНИ КОЛЕГИ

КОНЦЕРТОТ НА ШУМАН ЗА НЕГОВАТА КЛАРА ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА