Пикасо

Таг
4Вести

СЛАТКАРИ ОД БАСКИЈА ПРАВАТ ЧОКОЛАДНА ВЕРЗИЈА НА „ГЕРНИКА“ ЗА 85-ГОДИШНИНАТА ОД БОМБАРДИРАЊЕТО НА ГРАДОТ

РАДОСТА И ТАГАТА НА МЛАДИОТ ПИКАСО – ГОЛЕМА ИЗЛОЖБА ВО ПАРИЗ

ПРЕМИЕРА НА „ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН“ НА МАЛАТА СЦЕНА ВО МНТ

ЕРОТСКАТА ГОДИНА ВО ЖИВОТОТ НА ПИКАСО НА ИЗЛОЖБА ВО ПАРИЗ