Пирели

Таг
7Вести

50. ИЗДАНИЕ НА КАЛЕНДАРОТ НА „ПИРЕЛИ“ ГИ СЛАВИ ЦРНИТЕ ЛУЃЕ, ИДРИС ЕЛБА И НАОМИ КЕМБЕЛ МЕЃУ МОДЕЛИТЕ

СУПЕРМОДЕЛИ ПРЕТСТАВЕНИ КАКО МУЗИ ВО НОВИОТ КАЛЕНДАР НА „ПИРЕЛИ“

БРАЈАН АДАМС ПОЗИТИВЕН НА КОРОНАВИРУС ПО ВТОРПАТ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ

БРАЈАН АДАМС ЌЕ ГО ПРАВИ НОВИОТ КАЛЕНДАР НА „ПИРЕЛИ“

ЕМА ВОТСОН, КЛЕР ФОЈ И КРИСТЕН СТЈУАРТ СТАНАА ШЕКСПИРОВА ЈУЛИЈА ВО НОВИОТ КАЛЕНДАР НА „ПИРЕЛИ“

КАЛЕНДАРОТ НА „ПИРЕЛИ“ ВЕЌЕ НЕ СЕ СВЕДУВА НА СУПЕРМОДЕЛИ КОИ ТРЧААТ НА ПЛАЖА

НОВИОТ КАЛЕНДАР НА „ПИРЕЛИ“ ВЛЕЗЕ ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА НА АЛИСА