Пирс Броснан

Таг
4Вести

ПИРС БРОСНАН ГО ОДБЕЛЕЖА 70. РОДЕНДЕН СО ПРВАТА ИЗЛОЖБА НА СВОИ СЛИКИ

ТОМ ХЕНКС И ПИРС БРОСНАН ДОЈДОА СО ЦЕЛИ СЕМЕЈСТВА НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ

АКТЕРИТЕ ОД „ГОСПОЃА ДАУТФАЕР“ СЕ СОБРАА ЗА ДА ПРОСЛАВАТ 25 ГОДИНИ ОД ФИЛМОТ

ТОМ ХАРДИ БИ БИЛ ОДЛИЧЕН ЏЕЈМС БОНД ПО КРЕГ, ВЕЛИ ПИРС БРОСНАН