пица

Таг
7Вести

НЕАПОЛ Е ИЗБРАН ЗА ГРАД СО НАЈДОБРА ХРАНА

РИМ ГО ДОБИ ПРВИОТ АВТОМАТ ЗА ПИЦА КОЈ ЈА ПРИГОТВУВА ЗА ТРИ МИНУТИ

СЕДУМ ЧАСОТ НАВЕЧЕР Е НАЈЧЕСТО ВРЕМЕ КОГА НИЗ СВЕТОТ СЕ НАРАЧУВА ХРАНА

ПИЦЕРИЈА ВО САН ФРАНЦИСКО ВРАБОТУВА САМО ГЛУВИ ЛИЦА

ПАПАТА ФРАЊО ГО ПРОСЛАВИ 81. РОДЕНДЕН СО ТРИ МЕТРИ ДОЛГА ПИЦА

СВЕТСКИ ГАСТРОНОМСКИ НАТПРЕВАР ВО СТРУМИЦА – 300 ГОТВАЧИ ЌЕ СЕ ДОКАЖУВААТ СО ЈАДЕЊА