Плоштад Македонија

Таг
9Вести

СВЕТНА НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, ПРОСЛАВА НЕМА ДА ИМА

СКОПЈАНИ НАПРАВИЈА ЕЛКА ЗА ДА ГО СОБОРАТ ГИНИСОВИОТ РЕКОРД

СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ НОВОГОДИШНА ЕЛКА ОД ЛУЃЕ ЗА ГИНИС

1.000 МАТУРАНТИ ИГРАА КВАДРИЛ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

ИЗЛОЖБА НА СУПЕРАВТОМОБИЛИ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

ШИЛЕГОВ ИГРАШЕ САЛСА СО МАНЕКЕНКАТА МАРЈАНА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

РЕВИЈА НА ФУСТАНИ ОД КЕСИ И ХАРТИЈА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОД СКОПЈЕ