ПМГ колектив

Таг
4Вести

ДВЕ ВЕЧЕРИ НА ПМГ РЕКОРДИНГС ФЕСТИВАЛ ВО СКОПЈЕ, ГОСТУВААТ САРА РЕНАР И МЕТЈУ ЏОНСОН

„ПМГ КОЛЕКТИВ“ ВО ОРКЕСТАРСКО ИЗДАНИЕ ЌЕ ГИ ИЗВЕДЕ СВОИТЕ НАЈГОЛЕМИ ХИТОВИ УТРЕ ВО МКЦ

„ПМГ КОЛЕКТИВ“ ГО НАЈАВИ СВОЈОТ ДЕВЕТТИ АЛБУМ ЗА 15 ГОДИНИ