победник

Таг
4Вести

ПРЕГРАТКАТА НА СИБИРСКА ТИГРИЦА Е НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА НА ДИВ СВЕТ ЗА 2020 (ФОТОГАЛЕРИЈА)

РЕМЕК-ДЕЛО ОД 55 МИЛИОНИ ДОЛАРИ – „ЏОКЕР“ СО ХОАКИН ФЕНИКС ПОБЕДИ ВО ВЕНЕЦИЈА

НАЈДОБАР ПЛАСМАН НА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОВИЗИЈА, ПЕТТА ПОБЕДА ЗА ХОЛАНДИЈА

МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ НАЛЕТО НА МАКЕДОКС