Пол Макартни

Таг
16Вести

ПОЛ МАКАРТНИ ГОСТУВА НА НОВИОТ АЛБУМ НА „РОЛИНГ СТОУНС“

ПОЛ МАКАРТНИ ГО ПРОСЛАВИ 80. РОДЕНДЕН НА КОНЦЕРТ СО 60.000 ЛУЃЕ

ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА СЕ КАРАВМЕ, АМА И ЗАБАВУВАВМЕ, ВЕЛИ РИНГО СТАР ЗА НОВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА „БИТЛС“

ПОЛ МАКАРТНИ ЌЕ ИЗДАДЕ КНИГА СО НЕОБЈАВЕНА ПЕСНА НА „БИТЛС“

ПОЛ МАКАРТНИ ДОБИ СЕРИЈА ПОШТЕНСКИ МАРКИ

ПОЛ МАКАРТНИ ЌЕ ОБЈАВИ НОВ АЛБУМ ШТО ГО СНИМИЛ САМ ЗА ВРЕМЕ НА КАРАНТИН

РАЧНО НАПИШАНИТЕ СТИХОВИ ЗА „ХЕЈ ЏУД“ ОД „БИТЛС“ ПРОДАДЕНИ ЗА 910.000 ДОЛАРИ

50 ГОДИНИ ОД РАСПАДОТ НА „БИТЛС“ – КРАЈОТ СТАНА ОФИЦИЈАЛЕН СО БИЗАРНО ИНТЕРВЈУ НА ПОЛ МАКАРТНИ

МАКАРТНИ И СТАР ОДБЕЛЕЖАА 50 ГОДИНИ ОД ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА АЛБУМОТ „ЕБИ РОУД“

НАД 200.000 КАРТИ ЗА ФЕСТИВАЛОТ ГЛАСТОНБЕРИ СЕ РАСПРОДАЛЕ ЗА ПОЛОВИНА ЧАС