полиција

Таг
4Вести

„БИЗНИСОТ НА ЗАДОВОЛСТВОТО“ НА ЦВЕТАНОВСКИ ДОБИ НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ ОД ИТАЛИЈАНСКАТА ПОЛИЦИЈА

ЧЕШКАТА ПОЛИЦИЈА СЕ ЗАСИЛИ СО „ФЕРАРИ“ ЗАПЛЕНЕТО ОД КРИМИНАЛЦИ

НИЕДНА ПОЛИЦИЈА НЕМА ВОЗЕН ПАРК КАКО ДУБАИ, А СЕГА ГО ДОДАДЕ И „ТЕСЛА САЈБЕРТРАК“

ГЕРМАНЕЦ ГИ ПУШТИЛ ЧЕШМИТЕ ДА ТЕЧАТ ЦЕЛА ГОДИНА, НА КРАЈ МУ ВИКНАЛЕ ПОЛИЦИЈА