полициски час

Таг
34Вести

УКИНАТ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, ЕДНА ОД ПОСЛЕДНИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ ВО ЗЕМЈАВА

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА СЕ СКРАТУВА НА САМО ЧЕТИРИ ЧАСА

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА ЌЕ ТРАЕ ОД 23 ДО ПЕТ ЧАСОТ

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА ПОЧНУВА ВО 21 ЧАСОТ, КАФУЛИЊАТА И РЕСТОРАНИТЕ ПОВТОРНО ОТВОРЕНИ

ОД УТРЕ СЕ ЗАОСТРУВААТ КОВИД МЕРКИТЕ ВО ЗЕМЈАТА – ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 20 ЧАСОТ, СЕ ЗАТВОРААТ УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ВО ЗЕМЈАТА ПРОДОЛЖЕН ДО 6 АПРИЛ

ОД УТРЕ ПОВТОРНО ПОЛИЦИСКИ ЧАС ВО МАКЕДОНИЈА, ЌЕ ТРАЕ ОД 22 ДО ПЕТ ЧАСОТ

ПО 10 МЕСЕЦИ, СЕ ПРЕДЛАГА ВРАЌАЊЕ НА ПОЛИЦИСКИ ЧАС ВО ЦЕЛАТА ЗЕМЈА

ХАВАНА ЖИВНУВА НОЌЕ, А СЕГА Е ПУСТА ОТИ Е ВОВЕДЕН ПОЛИЦИСКИ ЧАС ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ЗА ДЕВЕТ ДЕНА, НАД 1.000 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА