помош

Таг
3Вести

ПЕСНА НА РАПЕРОТ ЛОЏИК МОЖЕБИ СПРЕЧИЛА СТОТИЦИ САМОУБИСТВА, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

БРИТАНСКАТА ВЛАДА ЌЕ ГИ ПОМОГНЕ МАЛИТЕ КОНЦЕРТНИ САЛИ СО 2,2 МИЛИОНА ФУНТИ

АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ГИ ПОМАГА И ГОЛЕМИТЕ МУЗИЧКИ ИМИЊА ПОРАДИ ОТКАЖАНИТЕ ТУРНЕИ