поткуп

Таг
3Вести

ПОТКУП ЗА ЛЕКАР НЕ Е ОБВРСКА – ПОЧНА ПРОЕКТОТ ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА

ЗАЕВ ОСЛОБОДЕН ВО СЛУЧАЈОТ „ПОТКУП“

ЗАЕВ В ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ЈА ДОЗНАЕ ПРЕСУДАТА ЗА СЛУЧАЈОТ „ПОТКУП“