повик

Таг
3Вести

БРИТАНСКИ СОВЕТ ГИ ПОВИКУВА ПРОДУЦЕНТИТЕ ОД РЕГИОНОТ НА БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА НОВИ УМЕТНИЧКИ ФОРМИ

ОБЈАВЕН ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА КРЕИРАЊЕ ВИДЕОИГРИ НА ТЕМА ЕКОЛОГИЈА

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА СО ПОВИК ДО ДЕЦАТА ДА ТВОРАТ НА ТЕМАТА „НАШИТЕ ХЕРОИ“