премиер

Таг
12Вести

СОПРУГАТА НА НОВИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР СУНАК Е НАСЛЕДНИЧКА НА МИЛИЈАРДЕР И ПОБОГАТА ОД КРАЛОТ ЧАРЛС

МАКЕДОНИЈА ДОБИ НОВА ВЛАДА, ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ Е ДЕВЕТТИОТ ПРЕМИЕР ДОСЕГА

МАЧОРОТ ЛЕРИ ПРОСЛАВУВА 10 ГОДИНИ СТАЖ ВО РЕЗИДЕНЦИЈАТА НА БРИТАНСКИОТ ПРЕМИЕР

ЕСТОНИЈА СТАНА ЕДНА ОД РЕТКИТЕ ДРЖАВИ КАДЕ ШТО ПРЕМИЕР И ПРЕТСЕДАТЕЛ СЕ ЖЕНИ

ЗА 20 ГОДИНИ ТРОЈЦА БРИТАНСКИ ПРЕМИЕРИ ДОБИЈА ДЕТЕ ДОДЕКА БЕА НА ФУНКЦИЈАТА

БОРИС ЏОНСОН ЧЕКА БЕБЕ СО 24 ГОДИНИ ПОМЛАДАТА СВРШЕНИЦА

ФИНСКА ЌЕ ИМА 34-ГОДИШНА ПРЕМИЕРКА ВО РЕГИОНОТ ВО КОЈ ВО ПОЛИТИКАТА ДОМИНИРААТ ЖЕНИ

ПРВА РАБОТА НА НОВИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР ЌЕ БИДЕ ДА ИМПРЕСИОНИРА МАЧКА

ИРСКИОТ ПРЕМИЕР ГО ПОВЕДЕ СВОЈОТ ПАРТНЕР НА СРЕДБАТА СО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА САД

ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ОБЈАВИ ФИТНЕС ВИДЕО СО УТРИНСКИ ВЕЖБИ