премиера

Таг
199Вести

СО МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА НА „НЕКРСТЕНИ ДЕНОВИ“ ОД ИВО ТРАЈКОВ СЕ ОТВОРА 13. ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

ПЕТ МЕСЕЦИ ПО СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА, „ПРЕЕКСПОНИРАНО“ НА ВЕНИНОВА СЕ ПРИКАЖА И ПРЕД ДОМАШНАТА ПУБЛИКА

РУСИЈА ГО ПОБЕДИ ХОЛИВУД И ЈА ОДРЖА ПРЕМИЕРАТА НА ПРВИОТ ИГРАН ФИЛМ СНИМЕН ВО ВСЕЛЕНАТА

„КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ СО ПРЕМИЕРА ВО ИТАЛИЈА, ОД 7 АПРИЛ И ВО КИНАТА ВО БУГАРИЈА

ШТИПСКИОТ ТЕАТАР ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ СО ПРЕМИЕРАТА НА „LÉ КРЕТЕН“

ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ ИСТОВРЕМЕНО НА ФАНТАСПОРТО ВО ПОРТУГАЛИЈА И НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД

ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „НОВОГОДИШЕН СОН“ ЌЕ СЕ ИГРА ДО ПЕТОК ВО ДРАМСКИ

„АВАТАР 2“ НЕ ГИ ИСПОЛНИ ОЧЕКУВАЊАТА, ВО ПРВИОТ ВИКЕНД ЗАРАБОТИ „САМО“ 435 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПРЕМИЕРА НА „ПРОЗОРЦИ“, ТАНЧАРСКИ ПРОЕКТ НА МАТЕА МИЈАНОВИЌ

„КРЕОНТ И АНТИГОНА“ УТРЕВЕЧЕР ПРЕМИЕРНО ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАTАР