претстава

Таг
77Вести

КУЛТУРАТА Е ЗАГАДЕНА ОД РЕАЛНОТО ШОУ КОЕ СЕ ЕМИТУВА И ВО СОБРАНИЕТО, ВЕЛИ СВЕТЛАНА БОЈКОВИЌ ПРЕД ГОСТУВАЊЕТО ВО СКОПЈЕ

КОМЕДИЈАТА „ПРЕМИЕРОТ“ ОД ОГНЕН НЕДЕЛКОВСКИ ЌЕ ИГРА НА МАЛАТА СЦЕНА ВО МНТ

И ЈАС КАКО МАРЛЕН ДИТРИХ БЕВ ПРОГЛАСЕНА ЗА ПРЕДАВНИК ВО СВОЈАТА ЗЕМЈА, ВЕЛИ СРПСКАТА АКТЕРКА МИРЈАНА КАРАНОВИЌ

ТАРИК ФИЛИПОВИЌ ДОАЃА ВО МНТ СО КОМЕДИЈАТА „СЕКС И ГЛАД“

СВЕТЛАНА БОЈКОВИЌ ВО АПРИЛ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ СО КОМЕДИЈАТА „ЦЕЛОТО ТЕЛО ТУКА МЕ БОЛИ“

ПРЕТСТАВАТА „СРЕЌЕН МРТОВЕЦ“ СО БЛАГОЈА ЧОРЕВСКИ ЌЕ СЕ ИГРА ВО НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ

ТЕАТАРСКАТА ПОСТАВКА „ОСУДЕН(А)“ ЈА ПРИКАЖУВА РЕАЛНОСТА НА ЖЕНИТЕ И ДЕВОЈЧИЊАТА КОИ СЕ ЖРТВИ НА НАСИЛСТВО

МИРЈАНА КАРАНОВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ СО ПРЕТСТАВА ЗА МАРЛЕН ДИТРИХ

СОПРУЖНИЦИТЕ САРА ЏЕСИКА ПАРКЕР И МЕТЈУ БРОДЕРИК ПРЕМИЕРНО ЈА ИГРАА ЗАЕДНИЧКАТА ПРЕТСТАВА ВО ЛОНДОН