превоз

Таг
4Вести

ГЕРМАНИЈА ВОВЕДЕ МЕСЕЧЕН БИЛЕТ ОД ДЕВЕТ ЕВРА ЗА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

СТУДИОТО „ЗАХА ХАДИД“ ЌЕ ЈА ПРОЕКТИРА МРЕЖАТА НА СУПЕРБРЗИОТ ПРЕВОЗ ХИПЕРЛУП НИЗ ИТАЛИЈА

ОД АМСТЕРДАМ ДО ПАРИЗ ЗА 90 МИНУТИ – ХОЛАНДИЈА ЈА ГЛЕДА ИДНИНАТА НА ПРЕВОЗОТ ВО ХИПЕРЛУПОТ

НАЈСТАРАТА ВИСЕЧКА ЖЕЛЕЗНИЦА НА СВЕТОТ Е ГОРДОСТ НА ГЕРМАНСКИОТ ГРАД ВУПЕРТАЛ