пристапен протокол

Таг
4Вести

МАКЕДОНИЈА И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА 30. ЧЛЕНКА НА НАТО, ШПАНСКИОТ СЕНАТ ГО ИЗГЛАСА ПРОТОКОЛОТ СРЕДЕ КАРАНТИН

ЗНАМЕТО НА НАТО ОД ДЕНЕСКА СТОИ ПРЕД ЗГРАДАТА НА СОБРАНИЕТО

МАКЕДОНИЈА НА ЧЕКОР ДО ЧЛЕНСТВО ВО НАТО, СЕ ЧЕКА УШТЕ ШПАНИЈА

САД ГО РАТИФИКУВАА ПРОТОКОЛОТ ЗА ЧЛЕНСТВО НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО НАТО, ОСТАНУВААТ УШТЕ ЧЕТИРИ ЗЕМЈИ