проект

Таг
15Вести

МАКЕДОНИЈА, СРБИЈА И СЛОВЕНИЈА ЌЕ ГО ПОПУЛАРИЗИРААТ ПЛАНИНСКОТО ТРЧАЊЕ КАЈ ТИНЕЈЏЕРИ

ВАЖНО Е ДА ИМ БИДЕМЕ ПОДДРШКА НА ДРУГАРИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ, ВЕЛАТ ОСНОВЦИ ОД БОСИЛОВО И ГЕВГЕЛИЈА

АМЕРИКАНСКИТЕ НАУЧНИЦИ СОБРАА ПАРИ И ПЛАНИРААТ ДА ГИ ОЖИВЕАТ МАМУТИТЕ

МНТ ПОЧНУВА ДА ГО РАБОТИ МЕЃУНАРОДНИОТ ДВЕГОДИШЕН ПРОЕКТ „ПАТИШТАТА НА ХЕРОИТЕ“

САУДИСКА АРАБИЈА ЌЕ ГРАДИ 170 КИЛОМЕТРИ ДОЛГ ГРАД БЕЗ УЛИЦИ И АВТОМОБИЛИ

КИНОТЕКАТА ПОЧНУВА ПРОЕКТ ШТО ЌЕ ГИ УЧИ СРЕДНОШКОЛЦИТЕ КАКО СЕ ГЛЕДААТ ФИЛМОВИ

СКУЛПТУРИТЕ ВО ГРАДСКИ ПАРК МЕ НОСАТ ВО ДРУГО ВРЕМЕ – БЛАГОЈА ВАРОШАНЕЦ ОНЛАЈН ГИ ОТКРИВА „ТАЈНИТЕ МЕСТА НА СКОПЈЕ“

АТИНА ПОЧНА ДА ГИ ГРАДИ ПРВИТЕ ОБЛАКОДЕРИ ВО ПРОЕКТ ВРЕДЕН ОСУМ МИЛИЈАРДИ ЕВРА

НАД 1.100 УЧЕНИЦИ ВО СКОПЈЕ СЕ ВКЛУЧИЈА ВО ПРОЕКТОТ „ЗБОРУВАМ НА ЈАЗИКОТ НА МОЈОТ ДРУГАР“

БАРАМЕ ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШАТА ГРАЦИОЗНОСТ – УМЕТНИЦИ ОД ЛОНДОН СО ПЕРФОРМАНС ЈА ОТВОРИЈА ИЗЛОЖБАТА „РОДОВИ ПЕРЦЕПЦИИ“