промоција на книга

Таг
8Вести

ПРОМОЦИЈА НА ПОЕТСКА КНИГА ОД ЈОВИЦА ИВАНОВСКИ НА 24 АПРИЛ ВО СКОПЈЕ

ПРОМОЦИЈА НА СЛИКОВНИЦАТА „ЉУБОВ ВО ТОПКА“ ОД АНА ЈОВКОВСКА ВО СКОПЈЕ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „КОСТИМОТ ВО МАКЕДОНИЈА ОД ПОЈАВАТА НА ФОТОГРАФИЈАТА ДО ДЕНЕС“ ОД ЗОРКА ТОДОРОВА-МЛАДЕНОВИЌ

ИГОР ЏАМБАЗОВ И ОПШТИНА ЦЕНТАР ЌЕ ГО СЛАВАТ РОДЕНДЕНОТ НА МАЕСТРО ЏАМБАЗОВ СО ЗАБАВНА ПРОГРАМА ВО ДЕБАР МААЛО

МИШЕЛ ПАВЛОВСКИ ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА КНИГАТА „ТРАУМА И ТЕАТАР: ГОРАН СТЕФАНОВСКИ“

ПО 15 ГОДИНИ СВИРАМ КОНТРАБАС ЗА ЌЕРКИТЕ, ВНУЦИТЕ И ЗА СТУДЕНТИТЕ, СЕ РАСПЛАКА ПРОФЕСОРОТ ВЕЛКО ТОДЕВСКИ НА ПРОМОЦИЈАТА НА КНИГАТА ЗА НЕГО

СУНЧИЦА УНЕВСКА ОБЈАВИ ВТОРА КНИГА ФИЛМСКИ РЕЦЕНЗИИ „МАКЕДОНСКА САГА“

ИМАВ КНИГА „ТОЈ“ И СЕГА ДОЈДЕ ВРЕМЕ ЗА „ЈАС“, КАЖА ПОЕТОТ МИХАИЛ РЕНЏОВ НА ПРОМОЦИЈАТА