работа

Таг
7Вести

ПРЕКУВРЕМЕНА РАБОТА ВОДИ КОН ПИЕЊЕ ПОВЕЌЕ АЛКОХОЛ, ВЕЛИ СЗО

100-ГОДИШЕН БРАЗИЛЕЦ ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС ОТКАКО 84 ГОДИНИ РАБОТЕЛ ВО ИСТА КОМПАНИЈА

РАБОТЕЊЕТО ОД ДОМА СЕ ПОКАЖУВА КАКО ЕДНА ОД ПРИДОБИВКИТЕ НА КРИЗАТА СО КОВИД-19

ТРИ ПРАШАЊА ШТО ЌЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА БИДЕТЕ ПОУСПЕШНИ НА РАБОТА