Рами Малек

Таг
11Вести

САФИН Е ЗАСТРАШУВАЧКИ ЛИК ОД КОЈ БОНД ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ, ВЕЛИ РАМИ МАЛЕК ЗА НОВАТА УЛОГА

ТРЕЈЛЕРОТ ЗА НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД ОСТАВА НИЗА ОТВОРЕНИ ПРАШАЊА

ОДБИВ ДА ИГРАМ АРАПСКИ ТЕРОРИСТ, ВЕЛИ РАМИ МАЛЕК ЗА УЛОГАТА ВО НОВИОТ БОНД ФИЛМ

РАМИ МАЛЕК ЌЕ БИДЕ НЕГАТИВЕЦ ВО НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД

ПО ОСКАРОТ, МАЛЕК ЌЕ ИГРА НЕГАТИВЕЦ ВО НОВИОТ ЏЕЈМС БОНД

НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ КАКО ФРЕДИ, НАЈМАЛКУ ЈАС, ВЕЛИ РАМИ МАЛЕК, ПРВИОТ ОСКАРОВЕЦ СО АРАПСКО ПОТЕКЛО

„ПЕПЕРУТКА“, РИМЕЈК НА ФИЛМОТ ОД 1973 ГОДИНА, ИГРА ВО КИНАТА

РАМИ МАЛЕК ПОЧНАЛ ДА НОСИ ЛАЖНИ ЗАБИ ЕДНА ГОДИНА ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА СНИМАЊЕТО НА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА“

„БОЕМСКА РАПСОДИЈА“ ЗАРАБОТИ 122,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО ПРВИОТ ВИКЕНД

„БОЕМСКА РАПСОДИЈА“, БИОГРАФСКИОТ ФИЛМ ЗА „КВИН“, ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА