ратификација

Таг
5Вести

МАКЕДОНИЈА И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА 30. ЧЛЕНКА НА НАТО, ШПАНСКИОТ СЕНАТ ГО ИЗГЛАСА ПРОТОКОЛОТ СРЕДЕ КАРАНТИН

МАКЕДОНИЈА НА ЧЕКОР ДО ЧЛЕНСТВО ВО НАТО, СЕ ЧЕКА УШТЕ ШПАНИЈА

САД ГО РАТИФИКУВАА ПРОТОКОЛОТ ЗА ЧЛЕНСТВО НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО НАТО, ОСТАНУВААТ УШТЕ ЧЕТИРИ ЗЕМЈИ

СОБРАНИЕТО ГО УСВОИ ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА ЗА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОТ ЗА ИМЕТО

СОБРАНИЕТО ДА НАПРАВИ ИСЧЕКОР ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ, КАЖА ЛУИЗА ВИНТОН ОД ОН