реставрација

Таг
4Вести

ПО 14-ГОДИШНА РЕСТАВРАЦИЈА ВРЕДНА 6,6 МИЛИОНИ ДОЛАРИ, КАИРО ЈА ОТВОРИ НАЈГОЛЕМАТА ПИРАМИДА

ПРВА РЕСТАВРАЦИЈА НА САРКОФАГОТ НА ТУТАНКАМОН ПО 97 ГОДИНИ ОД ОТКРИВАЊЕТО

КУБА ЌЕ РЕСТАВРИРА ИЛЈАДНИЦИ ДОКУМЕНТИ НА ХЕМИНГВЕЈ

„НОЌНА СТРАЖА“ НА РЕМБРАНТ ЌЕ СЕ РЕСТАВРИРА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЈАВНОСТА