рециклирање

Таг
22Вести

ХРВАТСКА Е ЕВРОПСКИ ЛИДЕР ВО СОБИРАЊЕТО И РЕЦИКЛИРАЊЕТО НА ЕЛЕКТРОНСКИ ОТПАД

ОВАА ГОДИНА ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ НАД ПЕТ МИЛИЈАРДИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ БЕЗ ДА СЕ РЕЦИКЛИРААТ

„ЛЕГО“ ГИ СОЗДАДЕ ПРВИТЕ КОЦКИ ОД РЕЦИКЛИРАНИ ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

МЛАДИ ФРАНЦУСКИ ДИЗАЈНЕРИ ПРАВАТ ТРКАЛА ЗА СКЕЈТБОРД ОД РЕЦИКЛИРАНИ ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ

СЕВИЛЈА ИМА 48.000 ПОРТОКАЛОВИ ДРВЈА И ЌЕ ПОЧНЕ ОД ОВОШЈЕТО ДА ПРОИЗВЕДУВА СТРУЈА

КАНАДСКИ ИНОВАТОР РЕЦИКЛИРАЛ 32 МИЛИОНИ СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ И ОД НИВ ПРАВИ КОРИСНИ ПРЕДМЕТИ

НОВИТЕ ПАКУВАЊА ЗА ТЕЛЕВИЗОРИ НА „САМСУНГ“ МОЖАТ ДА СЕ ПРЕТВОРАТ ВО КУЌИЧКА ЗА МАЧКИ И ПОЛИЦИ

НОВИОТ „АУДИ А3“ ЌЕ ИМА СЕДИШТА ОБЛОЖЕНИ СО РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТИКА

ЖАН-ПОЛ ГОТЈЕ СЕ ПРОСТИ ОД МОДНИТЕ ПИСТИ СО РЕВИЈА ВО ПАРИЗ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

НАПРАВЕНА ПРВА ТУБА ЗА ПАСТА ЗА ЗАБИ ШТО МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА