рецитал

Таг
6Вести

МАГИЈАТА НА ШОПЕН ВЕЧЕРВА НА КОНЦЕРТЕН РЕЦИТАЛ НА КРИСТИЈАН КАРОВСКИ

БУГАРСКИОТ ПИЈАНИСТ ГЕНЧЕВ ВЕЧЕРВА СО РЕЦИТАЛОТ „ФАНТАЗИИ“ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ТРПЧЕСКИ ГИ ВООДУШЕВИ ДАБЛИН И ЛОНДОН СО КОМБИНАЦИЈА ОД РОМАНТИЧНИ КЛАСИЦИ И ЏОНИ ЛОГАН

ТРПЧЕСКИ Е МАГИОНИЧАР НА ПИЈАНО – ФРАНЦУСКИТЕ МЕДИУМИ СО ОДЛИЧНИ КРИТИКИ ЗА РЕЦИТАЛОТ ВО ПАРИЗ

РЕЦИТАЛ НА БАС-БАРИТОНОТ МИЛАН СИЛЈАНОВ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ТЕНОРОТ БЛАГОЈ НАЦОСКИ СО СОЛО РЕЦИТАЛ ВЕЧЕРВА ВО МОБ